Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël Heemstede. Secretariaat: Hermien v.d. Mije, 023-5848683, secretariaat@stmichael-heemstede.nl 

Nieuws

Op deze pagina kunt u lezen waarmee wij bezig zijn (geweest) of wat er verder in de vereniging gebeurt of is gebeurd. Als u deze pagina regelmatig bezoekt blijft u goed geïnformeerd van het reilen en zeilen van St. Michaël. Veel leesplezier.
Actueel en Media
Ontdek je talent op een instrument Altijd al deze uitdaging aan willen gaan? Nooit de gelegenheid gehad! Helaas is dit project ten einde gekomen. Tien weken lang hebben startende muzikanten hun eerste stappen op een muziekinstrument gezet het startersorkest heeft plaatsgemaakt voor het instaporkest zij repeteren elke twee weken van 19.00 uur tot 19.545 uur. Locatie: Wij Heemstede, De Princehof, Glipperweg 57, Heemstede.
Lees meer Lees meer
Op zondagmiddag 15 april 2018 geeft Harmonie St. Michaël in samenwerking met het prijswinnende koor Bravour haar voorjaarsconcert met als thema:  Ik hou van Holland! Deze middag brengen wij een ode aan ons veelzijdige land met zijn rijke historie, de veelzijdigheid aan landschappen zoals de wereldberoemde bloemenvelden die in april hun hoogtepunt beleven. We zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen met onder andere het prachtige Brabant van Guus Meeuwis, de Miniatuursuite Madurodam van Johan de Meij en The Story of Anne Frank gecomponeerd door Otto M. Schwarz. Daarnaast zijn we bijzonder trots dat het prijswinnende koor Bravour uit Woerden ons  publiek op een optreden zal trakteren. Koor Bravour is in april 2001 ontstaan uit een groep enthousiaste zangers uit Woerden en omstreken met een speciale voorkeur voor zeemans- en shantyliederen.Inmiddels is het koor uitgegroeid tot circa 40 zangers en 7 muzikanten. Onder leiding van dirigente Yolanda Brouwer is het uitgegroeid tot een geliefd koor, met regelmatig optredens. Op zaterdag 17 februari heeft Bravour voor het eerst deelgenomen aan het Nederlands Koor Festival in de provincie Utrecht en daar de eerste prijs in de wacht gesleept! Meer informatie over het concert, dat zal plaatsvinden op zondagmiddag 15 april om 15.00 uur in de Pinksterkerk, Camplaan 18, in Heemstede, is te vinden op de website van Harmonie St. Michael: www.stmichael-heemstede.nl. Het concert zal plaatsvinden op zondag 15 april, aanvang 15.00 uur, in de Pinksterkerk aan de Camplaan 18 in Heemstede. Vanaf 14.45 uur is de zaal geopend voor publiek.