Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël Heemstede. Secretariaat: Hermien v.d. Mije, 023-5848683, secretariaat@stmichael-heemstede.nl

Vomar Klant-Is-Koning actie (KIK)

U kunt ons ook steunen zonder dat het u geld kost, namelijk met de klantenkaart van Supermarktketen Vomar. Met deze kaart kunnen Vomar-klanten geld sparen (zgn. kooppunten), maar nog belangrijker: geld verdienen voor onze vereniging. Dit kost tijd noch geld! Het werkt als volgt: Vraag de Klant-Is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie van de Vomar- vestiging. Geef uw naam en het kaartnummer aan ons door via secretariaat@stmichael-heemstede.nl. Geef de kaart bij het afrekenen aan de kassière (u kunt dan zelf kiezen of u kooppunten wilt). Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan onze vereniging uit. Dus: Het kost u geen tijd of geld, maar het levert de club wel per kwartaal een bescheiden bedragje op. De ervaringen van één van onze leden, een trouwe Vomarklant: "Die kooppunten neem ik nooit, maar even de kaart laten scannen kost geen moeite. Buiten de gewone folders krijg ik nooit andere post of mail van Vomar." Probleem: geen Vomar in de buurt! Dat is jammer. Maar iedereen kan onze vereniging te steunen. U kunt dus ook aan familie, kennissen en collega's het kaartnummer vragen en aan ons doorgeven!
Vrienden