Harmonie St. Michaël Heemstede
Harmonie St. Michaël Heemstede. Secretariaat: Hermien v.d. Mije, 023-5848683, secretariaat@stmichael-heemstede.nl

Agenda

Hier vindt u de door ons geplande activiteiten met de bijbehorende gegevens (indien bekend). Zodra wij nieuwe activiteiten plannen of aanvullende gegevens hebben vullen we die aan op deze pagina. Als u vroegtijdig wilt weten wat wij gaan doen of wilt komen luisteren is raden wij het regelmatig bezoeken van deze pagina van harte aan!
Actueel en Media
15 april 2018, Voorjaarsconcert Bent u ook nog in het bezit van bollen, uitgereikt tijdens ons najaarsconcert? Heeft u ze inmiddels al geplant? Waarschijnlijk wel. Tegen de tijd dat ze boven de grond uitkomen wordt u herinnerd aan ons voorjaarsconcert op 15 april. Wij zijn al druk bezig met de voorbereiding, Zet u alvast deze datum in uw agenda. Het belooft een mooi concert te worden met een Hollands thema. U bent alvast van harte uitgenodigd.